-etti- 2011.10.17. 12:47

R.I.P. Frida néni

Bonzsúr!

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy

özvegy Galambosné Bóbitás Friderika

életének X. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Felfoghatatlan, ami történt. Egyikünk sem gondolta, hogy ilyen tragédia megeshet egy plüssel. Nehéz most beszélni az érzéseimről, de úgy gondolom, hogy a gyászesetre való tekintettel muszáj megemlékeznem Frida néni legjobb pillanatairól.

Frida néni – Isten nyugosztalja – kivételes egyéniség volt, egy igazi bohókás jellem. Már a kinézetével is feltűnést keltett. Bordó és vörös műtollait sokan irigyeltük tőle plüsskörökben. Imádnivaló jelenség volt. Örökös optimizmusával, jóízű kacajával mindannyiunknak mosolyt varázsolt a plüssére. Sokan szerettük őt, a kleptomániájával együtt. A bizsuk voltak a gyengéi. Emlékszem, hogy egyszer egy egész kollekciónyi strasszköves fülbevalót sikerült zsákmányolnia egy nyolcéves kislánytól. Arra volt a legbüszkébb. A mai napig nem tudom, hová aggatta őket… Minden hibája ellenére Frida néni egy nagyon szórakoztató jelenség volt. Talán nem fog rám megharagudni onnan fentről, ha elárulom, nagy pletykafészek hírében állt. Előtte semmi nem maradt titokban, ami a bulvárvilágban történt. Imádta a feltűnést, a pompát. Egy kis megnyugvás számunkra, hogy végső búcsút is a rivaldafényben látva vehetünk tőle. Nyugodj békében, Frida néni!

Engesztelő szentmisét 2011. december 21-én 19:30 órai kezdettel a Papp László Budapest Sportarénában tartunk. Jegyek már kaphatók! Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és gyászunkban osztoznak.

A gyászoló plüssök

Gerzson

2 komment

Címkék: gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr643309136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*enci* 2011.10.18. 16:38:24

Fogadja őszinte részvétem, Gerzson! Remélem biztosítja részvétem az Arénában.Úgy érzem ott a helyem, bár nem ismerhettem a megboldogult Frida nénit személyesen. Azért annyit mondanék, hogy minket így is meglepett ez a metamorfózis!De, hogy feltárta előttünk a szomorú részleteket, legalább értjük az okokat, hogy Nóra miért! Most már megnyugodtam, hogy a stylist teljesen ok, csak most magasztosabb cél volt szentesíteni az eszközt, illetve hm Frida nénit...

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.10.19. 15:10:20

@*enci*: Drága Enci! Köszönöm a részvétnyilvánítást! Örülök, hogy ezen a csatornán keresztül is lehetőségem volt felhívni a figyelmet Frida néni kivételes személyére. Az engesztelő szentmisén való részvételi szándékodat pedig továbbítom az RTL szerkesztőségének.
Gerzson
süti beállítások módosítása