Sziáú!

Hola, kedvenc Olvasóim! Úgy tűnik, nem kell nélkülöznötök a jó öreg plüsskandúr posztjait! Muffin-Plüssfluenzia 4-3! Jelentem, sikerült kiűzni a Gonoszt! Éppenséggel nem volt egyszerű küzdelem! Az ugráló ágytól, a bútor tologatáson meg a zöld hányáson át, a kifordított fejjel pókjárásban mászkálásig minden megtörtént velem az elmúlt napokban. Tán még ocsmányságokat is beszéltem az ágy fölött levitálva! ... Na jó, nem egészen így történt, de annyira uncsi volt ez a két ágyban töltött nap, hogy gondoltam kicsit felturbózom a történteket. Az ijesztő, krákogó hangomtól azonban egyelőre még nem sikerült megszabadulnom, de legalább szórakoztató, ahogy Gerzson minduntalan halálra rémül tőle. 

Szóval a sok folyadék és a mézes pálinka megtette hatását, de azt hiszem, hogy a gyógyulásomban nagy mértékben szerepet játszott az is, hogy Gerzson javaslatára kipróbáltam egy új mexikói gyógymódot. A kúra lényege abban áll, hogy a paplan melegébe burkolózva napi hatszor egy részt meg kell nézni valamelyik mexikói-kolumbiai sorozatból. Épp most kezdem elveszíteni a fonalat. Már nem vagyok benne száz százalékig biztos, hogy Pablo González vejének, José Armandonak az unokanővére az az elveszettnek hitt rokon-e, akinek a szeretője a szomszéd Isabel Domínguez ikertestvérének az örökbefogadott fia, akit egyébként a mostohaapja aljas módon kitagadott a családi vagyonból, miután kiderült, hogy a fiú korábban viszonyt folytatott az üzlettársuk, Alejandro Fernandez második feleségének a barátnőjével, Paulával, aki egy súlyos agyátültető műtéten esett át, miután elitta a sajátját a volt férje után epedve, aki csúnyán megcsalta őt a születendő gyermekük babysitterével. Remélem, követhető voltam… 

Szóval köszönhetően Rodriguezéknek, lassan kilábalok a betegségből, és kezdem magam megint jól érezni a plüssömben. Hastala vista, Esteban Perez! Remélem, egy darabig nem találkozunk!

Muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr633317557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása