-etti- 2011.10.26. 10:30

Lájk!

Sziáú!

Tegnap este óta már biztos, hogy létezem, hiszen regisztráltam magam a fészekbúkon. Itt volt már az ideje, mivel egyre több kommentet kapok, és ezeknek a megválaszolásával, illetve az üzeneteim továbbításával már nem szeretném fárasztani az amúgy nagyon készséges adminisztrátorunkat.

A személyes profilomat itt találjátok. :-)

Ha úgy gondoljátok, hogy ismerős Nektek a képen látható plüssmacska, esetleg láttátok már valahol, vagy egyszerűen csak szimpatikus, akkor ne habozzatok a jelöléssel és a lájkokkal! 

Ígérem, hogy nem fogom öt percenként telepötyögni az üzenőfalat a „Tedd ki Te is, ha hiányzik egy plüssmacska, akit átölelnél” jellegű szövegekkel, vagy azzal, hogy milyen kiszabott szar kedvem van, mert plüssfront van, és egyébként is elszakadt a cérnám. Nem fogok mindenféle elektronikus macskazene-videókat megosztani, és nem fogok teszteket kitölteni, hogy megtudjam mennyire vagyok jó plüss az ágyban. Viszont aktívan fogok ismerkedni, kommentelni és lájkolni, hisz ezért tettem bele a plüssöm ebbe a közösségi hálóba. 

Továbbá a fészekbúk hozzávetőlegesen 803 002 634-ik tagjaként fontosnak tartom, hogy az idő előrehaladtával egyre több aktív plüssfelhasználót invitáljak a rendszerbe. Bizony, kedves plüssbarátaim, Ti is hozzátok létre személyes profiljaitokat, keressük együtt ismerőseinket, alkossunk plüsshálózatot, indítsunk plüssfórumot!

Muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr213330275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása