-etti- 2011.11.13. 14:22

Liba hiba

Sziáú!

Hát, ez a mi formánk! Tegnap este Gerzsonnal elindultunk az éjszakába egy kis libavadászatra. Szigorúan jó értelemben!

Azt az információt kaptuk, hogy nyolc csinos szárnyas szállta meg a fővárost. Gondoltuk, megmutatjuk nekik, hogy milyen az igazi plüssvendégszeretet, és mint Budapest legsármosabb, továbbá legszőrösebb idegenvezetői, felajánljuk nekik önzetlen szolgálatainkat.

De szegénykék valahol nagyon eltévedhettek, mert hiába kerestük őket a város legforgalmasabb pontjain, egyikükkel sem találkoztunk. Jártunk az Oktogonon, a Nyugati téren, a Lánchídnál, de csak hűlt helyüket találtuk. Elképzelésem sincs, hogy hová mehettek, vagy mihez kezdenek egy vadidegen városban! Remélem, nem keveredtek semmi galibába, és nem tévedtek el egyszer s mindenkorra. Vagy ami még rosszabb, nem kerültek a pesti libamaffia kezére, akik a Márton-napi vigasságokra specializálódva liba-szervkereskedelemmel rontják a főváros jó hírét.   

Ha valaki esetleg látja őket a hétvége folyamán, kérem, jelezze nekünk az elérhetőségüket! A Deák téren létesült Libaközpontban leszünk, hátha ott felbukkannak.

Muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr63374373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása