Bonzsúr!

Remélem, Önök is sapkában és sálban ülnek a monitor előtt, hisz itt van a szibériai hideg, és nem venném a lelkemre, ha Etti mese olvasás közben érné Önöket a fagyhalál. Kérem, ne vegyék félszárnyról meteorológus barátaim csiripelését, miszerint cérnaszálakig hatoló fagyra és vastag hópokrócra számíthatunk a hét második felében.

Hiába a műszálas tömőanyag, az emberek fejében csak egy rosszul berögzült tévhit, hogy a plüssállatok jól bírják a hideget. Talán a Kínából importált pufikabátok tehetnek erről, akikkel egyébként – ezúton is kijelentem –, semmilyen rokonsági kapcsolatot nem ápolunk.

Bizony van az a mínusz, amikor már mi is kénytelenek vagyunk a plüsstakarón kívül egyéb praktikákhoz folyamodni. Ilyenek például a rajtam látható szobahőmérsékleten kötött kiegészítők, továbbá a lábaim alatt heverő alumínium gladiátor. 

Azért idén kétszer is meggondolom azt a csoportos afrikai utazást, amire a többiek befizettek…

Gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr954043917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása