-etti- 2012.02.27. 19:04

Képfejtvény 1.

Helló!

Kedves gyapjas lelkű Olvasóink! A mai bejegyzésünkkel egy új, rendszeresen visszatérő rovatot szeretnénk meghonosítani az Etti mese hasábjain.

A „Képfejtvény” rovatban különféle rólunk készített, olykor meglepő fotográfiákat publikálunk. A kérdés mindig ugyanaz:  

Mi a szösz van a képen? 

A válaszokat ide a blogra és a fészekbúkra is küldhetitek! Több megoldást is elfogadunk, sőt, várjuk a minél kreatívabb értelmezéseket!

Első feladványunk:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr74217553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*enci* 2012.02.28. 19:44:02

Kedves László!

Csak annyit mondanék, illetve kérdeznék.Ez a Lóerő?Vagy Lóhere-vere? Ugye ez a megfejtés! És mi a nyeremény?Na jó tudom, tudom ajándék hm lónak...

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2012.02.29. 12:28:25

@*enci*:

Drága Enci!

És itt van, és itt van, és itt van! A jó megoldás! Végre! Természetesen az első megfejtésedre gondoltunk, nem vagyunk mi amolyan pajzán plüssök, mint Te... Vagy Te nem is vagy plüss???

Amúgy ez egy kis költségvetésű blog, egyelőre nem hirdettünk meg nyereményt. Én is csak a mondást tudom idézni: Hófehér plüsslónak ne nézd a fogát, mert NINCS! :-)

LászLó
süti beállítások módosítása