Kedves Olvasók!

Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője.

Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat boncolgatok.

Új rovatomban azoknak a vattacukor lelkű hölgy társaimnak szeretnék támogatást nyújtani, akik egy tartósnak hitt párkapcsolat után a fröccsöntött lapáton találták magukat. Remélem, valamennyi megunt és kidobásra ítélt pamut kolléganőmnek segítenek majd az általam hétről hétre hirdetett pozitív gondolatok és női praktikák.

Az első és legfontosabb: egy szőrös pamuthím sem érdemli meg, hogy rögtön az olló után nyúljunk, és felvágjuk a cérnaszálainkat! Varrjuk az eszünkbe, hogy minden pasi szőrösszívű, elszabott rongy alak! Sokkal többet érünk náluk! (Főleg mi, kézi öltésekkel varrt, egyedi hölgy társaim!)

Az első fázisban természetesen érthető – bár nem javasolt – reakció az önsajnálat. De semmi esetre se vigyük túlzásba! Gondolkodjunk józanul! Esetleg nem annyira józanul… Ez utóbbi esetben azonban vigyázzunk, hogy csak mértékkel áztassuk el pamut testünket, mert az nem vezet sehová, ha elkezdünk nagyobb mennyiségű alkoholt magunkba szívni.

A praxisom során többször tapasztaltam, hogy sokaknak jót tesz, ha rongyosra beszélhetik a szájukat. Ebben nagy segítségre lehetnek a hasonszőrös barátok, ismerősök, akik meghallgatják, együtt éreznek szétszabdalt lelkű barátjukkal. Sőt, ha lehetőségük van rá, kicsit mellé ülnek a lapátra.

Jövő héten, sorozatom második részében szemügyre vesszük a lapátot, amin ülünk. Addig is, ne veszítsétek el a fonalat!

Pöttyös Fanni

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr354697211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása