Kedves Olvasók!

Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője.

Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat boncolgatok.

Élet a lapáton túl című rovatom újabb részében kidobásra ítélt pamut hölgy társaim számára szeretnék motivációt nyújtani, hogy a sok sírással öltött éjszaka után sikeresen le tudjanak jönni a lapátról.

Azt gondolom, nem leszek hiteltelen, ha megosztom Önökkel azt a sokéves tapasztalatomat, miszerint az ilyen nehéz időszakokban különösen jó hatással vannak a női lélekre a pöttyök. Többek között ezért is áll motivációs listánk élén Rudi! Amennyiben kételkedtek volna benne, hogy egy tönkrement párkapcsolat után már sohasem lelik meg a nagy Őt, örömmel jelenthetem be, hogy Rudi – teljes nevén Óriás Pöttyös Túró Rudi – az IGAZI! Jobb, édesebb és pöttyösebb, mint bármelyik férfi, illetve akármilyen kedélyjavító vagy tudatmódosító szer.

Szóval lányok, lapátról le! Éljenek a pöttyök!

Pöttyös Fanni                           

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr734725351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása