-etti- 2011.09.08. 10:18

Antré

Bonzsúr!

Épp lyukasórám van, úgyhogy rögtön megszálltam az egyetlen szabad gépet a tanáriban, hogy kicsit én is blogoljak. Hihetetlen! Ez a tanév első hete, és a diákok már leszívták a vattaagyam. Nem könnyű velük… És hát, a tanári se egy Kanári-szigetek! Épp csak egy laza kávéra van időm, meg kicsit kifújom magam. Kizárólag erre a célra vettem egy szappanbuborék-fújót, szóval képzelhetik, hogy néz ki a tanári egy kemény irodalom óra után a 12. D-vel! De én csak ne nyissam ki a csőröm! Elvégre a vezetőség szemet hunyt afelett, hogy a mai nehéz gazdasági helyzetben egy plüssgólya is tagja a tantestületnek! De hát, valamiből nekünk is élni kell!

Na, megyek, mert még össze kell állítanom egy óravázlatot holnapra „Az ornitológia megjelenése a magyar irodalom történetében – Avagy ha a világ rigó lenne” címmel.

Gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr143210085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása