-etti- 2011.09.13. 11:09

Dorombolok

Sziáú!

Hát, ez volna AZ! Ezzel a fémbizgentyűvel fogom meghódítani a világot! Látszólag nem egy bonyolult szerkezet, csak fújni meg pengetni kell. De ha jobban végiggondolom, hálás hangszer.

1.) Nem kell külön autóval szállítani vagy extra csomagként feladni, ha az ember kénytelen repülővel utazni egy külföldi koncertre, mert akkora, hogy zsebben is elfér. 

2.) A dorombos a frontvonalban állhat, akár még mászkálhat is, vagy a nagyobb átélés kedvéért ugrálhat is a színpadon, nem muszáj egy helyben ülnie, mint a zongoristának vagy a dobosnak, akinek ráadásul csak a feje látszik ki a cintányérok mögül. 

3.) A dorombbal nem kell viccesen beterpeszteni, mint egy basszusgitárosnak. 

4.) Nem szükséges tele tüdővel fújni, mint más egyéb fúvós hangszert, hogy aztán pocokfejű plüssmacskaként nézzél ki. 

5.) És akkor is meg tudom szólaltatni, ha begyulladtak a vattamanduláim. 

6.) Végezetül fenemód jól néz ki, amikor egy macska dorombol! Pláne egy plüssmacska! Á, rengeteg előnye van ennek a hangszernek! 

Én még csak most kezdem igazán építeni a karrierem. Szerencsére van jó pár felkérés, hívnak ide-oda vendégzenésznek. De remélem előbb-utóbb egy saját zenekart is össze tudok hozni. Plüssmacskákból. Az lenne az igazi macskazene!

Muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr303222716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása