-etti- 2012.05.08. 21:03

Epercek

Helló!

Hihetetlen, hogy még engem – egy hivatásos fehér lovat – is mennyire el tudnak sodorni az összekuszált hétköznapok! Az utóbbi hónapokban csak arra koncentráltam, hogy megtaláljam a helyem a plüss munkaerőpiacon. És közben elfeledkeztem az egyik legfontosabb „hivatásomról”: hogy romantikával töltsem csordultig érzékeny báránylelketek.

Van mit bevasalnotok a plüssömön!

Nos, kezdjük mindjárt egy szezonális praktikával!

EPERCEK.

Ez a kúra mindössze napi néhány percet vesz igénybe, és nem kell hozzá más, csak pár szem zamatos, piros eper, egy kevéske cukrozott, lófehér hab és persze lóétvágy.

Az egyik legromantikusabb finomság, amit ismerek. Még a szőrös szívűeket is azonnal elcsábítja! Mindenki megérdemel napi néhány epercet! … Kivéve, aki allergiás az epermagra. Az ő esetében semmilyen romantikus hatása nincs a kúrának…

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr194497021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása