-etti- 2012.07.08. 22:51

Random Turné No.2

Sziáú!

Ma újabb állomásához érkezett Muffin Random – avagy a macska rúgjon be – Turnéja! Egyenesen a Nyugati pu.(=plüssudvar)-ra futottam be, hogy spontán koncerttel örvendeztessem meg a tikkasztó utazásban kifáradt, egymáshoz tapadt közönséget.

A publikum tagjai elsősorban a Nyíregyháza-Debrecen és a Szeged-Kecskemét vonalról érkeztek. De természetesen volt néhány helyi lakos is. Az egyikük két szám között megpróbált rám sózni egy gazdátlan ebet. Hihetetlen, hogy egyesek mire nem vetemednek! De így legalább még több aktualitása volt a „Nagy ugatás” című örökzöld számomnak. Természetesen nem maradhatott ki a mostani repertoárból egyik kedvenc feldolgozásom se – minden kézimunkázó háziasszony rémálma – a „Mikor elindul a fonal, a szívem majdnem meghasad” című.

De hiába, a buli megint akkor indult be igazán, amikor meghallották „a slágert”: Megy a szőrös, megy a szőrös Kanizsára… (Mondjuk ennél a pontnál már igazán meghívhatott volna valaki egy doboz sörre…)

Folyt. köv.!

Muffin 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr74636864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása