Bonzsúr!

Végre itt a lehűlés! ... Tulajdonképpen már annyira hozzászoktam a kánikulához, hogy hiányzik. Még szerencse, hogy bármikor be tudom gyújtani az én személyes kánikula szimulátoromat: a Gerzson Rezsóját!

A mai recept elkészítésénél segítségünkre lesz maga Margarin Thatcher, akinek 30 dkg fehér port ígértünk, ha eljön. Miután összehoztuk őket, keverjünk melléjük némi cukrozott tejben megfutamított élesztőt, egy egész tojást és sót, ízlésem szerint. Az így kapott maszlagot addig nyújtsuk, amíg a gyúrótáblánk ér. Ha jól dolgoztunk, a hülye is kiszúrhatja, hogy mennyi állat lakik a maszlagban. Miután kiszúrtuk az állatokat (kacsát, csibét, pillangót, nyulat, halat stb.), helyezzük őket a tepsijáratra, kenjük le őket egy felvert tojással, hogy ne égjenek meg a nagy melegben. Végül cicomázzuk fel a besózott állatokat sajttal, szezám- és köménymaggal, és már mehetnek is pár percre melegebb éghajlatra.

Akinek nincs szíve, jó ízzel fogyaszthatja őket!

Gerzson 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr434654230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása