Sziáú!

Talán csak a héten végrehajtott mexikói szappanoperációm hatására ragadtatom magam ilyen kijelentésre, de tényleg úgy érzem, hogy hiányzik az életemből a romantika. Ebben az életszakaszban már nemhogy örömmel nem tölt el, hanem egyenesen riasztó érzés, amikor reggel felébredve az első, amit meglátok, egy plüssgólya gülütekintete. Bocs, Gerzson, nem rád gondoltam! Vagyis rád gondoltam, de nem úgy értettem…

Sokszor magányosnak érzem magam. Nincs, aki megcirógatná a plüssöm, érzékien pöndörgetné a bajszom, aki szorosan mellém bújva mélyen belenézne a gülüimbe, és halkan a fülembe suttogná, hogy „Ó, én plüssgaluskám!”… Szóval jelenleg egyetlen olyan nőstény sincs az életemben, aki a kandurának tekintene, és éjjel-nappal a kegyeimet keresgélné. Ezen változtatni kell!

Jó néhány internetes társkereső oldalt végigböngésztem már, de nem vagyok elégedett a felhozatallal. Lehet, hogy válogatósnak tűnök, de mondjuk ki nyíltan: egy ekkora sztárnak, mint én, nem mindegy, hogy milyen cicával mutatkozik az oldalán. Apropó, a plüssmacák milyen oldalon regisztrálnak? Mert én eggyel sem találkoztam. Ezért is gondoltam arra, hogy inkább ezt a fórumot használom ki társkeresés céljából. Hátha életem plüsse éppen Önök között van, kedvenc Olvasóim!  

A formalitás kedvéért megfogalmaztam egy rövid hirdetést is:

Függetlenné vált, káros szenvedélyekben tettes, jó humorú jazzdorombos kandúr tartós cicázás céljából megosztaná hőháztartását egy bájos, vidám és kényelmes tapintású nőneművel. Plüssidentitás és kézi öltések ismeret előny, de nem feltétel! Macska-, por- és plüssallergiások kíméljenek!

Jelentkezéseket hozzászólás formájában várom a blogon és a fészekbúkon!

Muffin

4 komment

Címkék: muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr933320443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitzi von Niedlich 2011.10.22. 18:29:41

Kedves Muffin!

Ha szabad kérdeznem, ki az a bájos cica, aki a képen Ön mellett látható?

Szívélyes üdvözlettel:

Mitzi

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.10.23. 11:09:47

@Mitzi von Niedlich:
Kedves Mitzi!
Sajnos mostanában nem készült rólam jó profilkép, amit feltehettem volna. Ez még egy régebbi fotó, amin az exem, Pizsi is szerepel. Próbáltam kiszerkeszteni, de nem sikerült maximálisan.
Azonban teljesen feleslegesnek érzem, hogy itt és most róla társalogjunk, engem sokkal jobban érdekelne az Ön bundája! Igazán elegáns hölgy benyomását kelti, kedves Mitzi! Jól sejtem, hogy fajtiszta vér csörgedezik arisztokratikus ereiben?
Muffin

Mitzi von Niedlich 2011.10.23. 18:25:03

@-etti-:
Tisztelt Muffin úr!

Elképedésem határtalan!
Tegnap este ahogy egy fogadásról hazaértem, egyetlen gyönyörű leánykám panaszos nyávogása fogadott. Mivel nekem a "Pizsi", "lila fülbojt", "Muffin", "Micu" "összetörte a szíhíveheheeeem" kifejezések semmit nem mondtak, vallatóra fogtam Mitzit. Hosszú idő után kibökte, hogy az interneten olvasta egy fess plüss kalandjait, és szerelmes lett önbe. Noha Mitzi jegyben jár Kand gróffal, gyorsan utánanéztem, ki is az a Muffin, mert ha jobb parti, mint a gróf, én nem állok a boldogsága útjába. Ahogy említettem, Uram, elképedésem határtalan! Az én nemes, gyönyörű Mitzim ennyire rangján alul válasszon? Ő persze egyre csak azt nyávogta, hogy az fáj neki, hogy Önnek nem is egy, de két excicababája van. Nem volt hajlandó megérteni, hogy ez a kapcsolat képtelenség!

Ezért tudatnom kell Önnel, hogy Mitzi leányom -nem minden kényszertől mentesen- ma délután 16 órakor frigyre lépett Kand úrral.

Ezek után csak arra kérem Önt, hogy ne próbáljon többet kapcsolatba lépni az én gyönyörűmmel!
(Függetlenül attól, amit ő mond, hogy "nem ő kezdte anya!")

Tisztelettel:

Frau Niedlich

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.10.24. 16:15:58

@Mitzi von Niedlich:
Tisztelt Frau Niedlich!

Biztosíthatom róla, hogy a legtisztább mancsokkal közeledtem az Ön egyetlen gyönyörű leánykájához. Fogalmam sem volt arról, hogy Mitzi bundáját már eljegyezték. Ezúton is gratulálok Kand úréknak a frigyhez!
Ugyanakkor bátorkodom kikérni magamnak az "ennyire rangján alul válasszon" kifejezést!!! Valódi 100% pamut pedigrém van!
Mitzi érzéseinek nem kívánok határt szabni. Továbbra is tudja, hogy hol talál meg.

Szívélyes üdvözlettel:
Muffin, aki 100% pamut
süti beállítások módosítása