Sziáú!

Ezt a posztot csak akkor olvashatod tovább, ha elmúltál már 18 éves, mert a nyugalmad megzavarására alkalmas képi elemeket tartalmaz!!!

Ezt nem fogjátok elhinni, kedvenc Olvasóim! Teljes döbbenet! Tegnap kora délután, amikor az esküvői melóra készültem, kirámoltam a nagyfiókot, mert úgy emlékeztem, hogy odatettem az elegánsabb nyakörvemet. De helyette valami olyan akadt a mancsaim közé, amire egyáltalán nem számítottam. Nem is tudom, hogy mondjam… Szóval a képen látható plüsscsőr…

Biztos van rá elfogadható magyarázat, hogy mit keres egy plüsscsőr a fiókban…

- Gerzson eléggé szét van esve az utóbbi időben a sok stressz miatt. Lehet, hogy ez az oka.

- De az is lehet, hogy ez valójában egy plüssrépa, amit a szomszéd Nyuszinak vett, hogy legyen mihez nyúlnia, ha nem engedik le a cukrászdába répatortáért.

- Vagy már télire vásárolta volna hóemberépítés céljából? 

- De amire gondolni se merek, hogy magával a híres-hírhedt Darabolós Gerzsonnal élek egy fedél alatt?! Te jóságos Cirmos, mik fognak még itt előkerülni?

Úgy érzem, egy sötét, szaftos titokra leltem. A csőrt mindenesetre visszatettem oda, ahol találtam, mert épp nem volt időm Gerzsont kérdőre vonni. De azóta sem hagy nyugodni a dolog.

Szerintetek mi lehet ez?

Muffin

1 komment

Címkék: muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr163340333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*enci* 2011.10.30. 17:06:29

Hű, Muffin!
Te vagy a csőrkirály! Legalább is cicamica körökben ez a híred járja, de nem ebben az értelemben gondolhatták, én azt hittem eddig a pillanatig, hm másra céloztak...:)
Gerzson egyébként biztos nem örülne, hogy most már a madárkákra is rárepültél...Vagy... ő csak nem?! A barátnőm is mesélte nemrég a tigrises jelmezét...az ő csíkos farkincája és Te csőrrel, hát...
Szerintem jobban állt Neked a szegecses nyakörv, tudod a bőr alsónaciddal!:)
süti beállítások módosítása