Bonzsúr!

Vannak napok, amikor egy plüss is úgy érzi, hogy összeesküdtek felette az égiek. A mai napon határozottan az a sejtésem, hogy valami plüsspuccsra készülődnek.

Ez az első olyan posztom, amit kénytelen vagyok egy internet kávézóban bepötyögni, ugyanis a lakásunkban barbár körülmények ütötték fel a fejüket. Tegnap este tíztől például csak a VV5 folyik a csapból, de víz egy csepp sem. Irtó kellemetlen ez a szituáció, egyrészt mert nem ártott volna kicsit felfrissíteni a plüssöm a napi robot után, másrészt pedig annyira kiszáradtam már, hogy mindjárt vattát köpök. És ami talán még ennél is borzasztóbb, hogy éjféltájban megszakadt az internetkapcsolat, és aztán valamennyi kapcsolatunk a civilizációval.

Áramszünet volt… van… Ilyen helyzetre nem vagyunk felkészülve! Teljes sötétségben botorkáltunk a lakásban még ma reggel is, mert érthető módon ha nem muszáj, nem játszunk gyufával. Nem szeretnénk leégni Önök előtt, kedves Olvasóim.

Most jutott eszembe egy új ELMŰ szlogen: Ha áram van, minden van. Ha nincs áram, semmi nincs.

Gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr293355763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása