-etti- 2011.11.25. 12:31

Produkciló

Helló!

Hogy s mint, szeretnivaló Olvasóim? Nekem remek kedvem van! Mint mindig! Pedig alkalmi munkavállalóként – higgyétek el – nem könnyű még egy plüss élete sem. Az utóbbi időben már számos munkakört kipróbáltam. Általában nem bírom sokáig egy helyen. Meg egyébként is érdemes több lábon állni a mai világban.

Most egy kávézóban dolgozom tányérnyalóként. Hát, mit mondjak? Nem ez álmaim állása, de legalább tisztán dolgozom, nem feketén…

Terveim mindig vannak. Tegnap például a Fővárosi Nagycirkuszban voltam állásinterjún. Sose lehet tudni! Bármikor jól jöhet nekik egy hófehér plüssló! Nagyon szeretném ezt a melót, ezért a meghallgatáson próbáltam kihangsúlyozni az előnyeimet: 

-Kitűnően idomulok bármilyen produkcióhoz.  

-Nagyon ló a memóriám, nem okoz gondot a koreográfiák elsajátítása.

-Rendkívül hajlékony vagyok.

-Sok akrobatikus elemet ismerek. Tudok egy, két, három vagy akár négy lábon is állni. Könnyedén egyensúlyozok kisebb plüsstárgyakat az orromon.

-Tudok csordában dolgozni.

-Nem kell attól tartani, hogy megbolyhosodom.

-Nincsenek előítéleteim a hátamon lovagoló plüssmajmokkal szemben.

-Eddigi tapasztalataim alapján jól kijövök a bohócokkal.

-Szőrös állat létemre kifejezetten jól áll a tollas fejdísz.

-És természetesen jó a kommunikációs és a problémamegoldó képességem.

Remélem, értékelték, hogy mennyire szeretnék bekerülni. A cirkusznak különleges varázsa van számomra… Lehetnék varázsló is!

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr613410705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása