Helló!

A héten új állásom van. Persze ez is csak alkalmi meló. Az EttiEstben az aprók között találtam egy álláshirdetést, ami azonnal felkeltette a figyelmem. December 5. és 6. közötti időtartamra kerestek rénszarvast. Fel is hívtam a megadott számot. Hál' Istennek, eltekintettek a végzettséget igazoló okiratoktól, csak szóban kellett bizonyítanom, hogy rendelkezem a szükséges feltételekkel: négy lábbal, szőrrel… és aganccsal. Minden megoldható… Semmiképp sem akartam elszalasztani ezt a melót, ezért nem rejtettem véka alá, hogy olyan különleges extrával is rendelkezem, mint „egy télapó”. Mondom, minden megoldható…   

Boldog Mikulást Nektek, gyapjas lelkű Olvasóim!

LászLó

3 komment

Címkék: lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr203442470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stekelvarken 2011.12.06. 15:04:04

Nektek is boldog Mikulást! Zabot, békát, egeret a csizmába :)

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.12.07. 18:44:30

@stekelvarken:
Köszönjük! Gerzson nagyon örült a zabnak, én is régóta szerettem volna már egy egeret a billentyűzetem mellé, Muffin pedig azóta is a békát csókolgatja (hátha).
LászLó

stekelvarken 2011.12.08. 07:54:40

Ennyi ajándék után nem tudom, hogy mi marad az Angyalnak :)
süti beállítások módosítása