-etti- 2011.12.07. 11:36

G, mint Gerzson

Bonzsúr!

Kedves Olvasóim, azt hiszem, a világhírnév kopogtat az ajtómon. Más is felfigyelt cseppet sem érdekmentes plüssömre, és nem átallt üzletet csinálni belőle. Felháborító! És finom… 

Amíg ilyen édes dologgal hozzák összefüggésbe a nevem, addig nem fogok panasszal élni. De némi beleszólást azért kaphatnék, ha már voltam olyan szíves eltekinteni attól, hogy nem vásárolják meg a licenszem.

Szeretném például felterjeszteni egy limitált kiadás ötletét, ami 40 százalékban vagy legalább nyomokban aszalt békadarabkákat tartalmaz. Továbbá – amennyiben igény van rá a közeljövőben szívesen tartok csokoládé-dedikálást az ország több pontján.

Gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr223445166

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fontos a mese? 2011.12.08. 11:24:33

Csak a felolvasás vagy hangos mese is jótékony hatású? A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoztatja őket, k&oum

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása