-etti- 2011.12.15. 13:33

Mennyi?

HellóBonzsúrSziáú!

Boldog 100. bejegyzést Nektek, kedves Olvasóink! Bizony nem tudtuk nem észrevenni, hogy a mai immáron a 100. jubileumi posztunk. Ennek örömére egy kis spontán ünneplést tartunk itt a blog keretein belül, amire valamennyien hivatalosak vagytok.

Ez a blog nagyon sokat jelent számunkra.

„Életem eddigi legjobb döntése volt, hogy beszálltam ebbe a projektbe. Végre egy fórum, ahol én is szabadon kinyithatom a csőrömet!” (Gerzson)

„Imádom az Etti mesét! A kedvenc blogom! Már mancsnyújtásnyira vagyunk a világhírnévtől! És még a csajoknak is bejön!” (Muffin)

„Fantasztikus érzés, hogy ennyien kíváncsiak a mondanivalómra, és hogy egy ilyen életrevaló plüssközösség tagja lehetek!” (LászLó)

Kedves Plüss és/vagy Plüsskedvelő Barátaink! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Nektek, hogy nap mint nap olvassátok bepötyögött fércmunkáinkat. Nagyon örülünk továbbá annak is, hogy a bejegyzéseink alá kitett felfelé mutató hüvelykujj egyre több olvasónknak elnyeri tetszését.

Nem utolsó sorban pedig külön köszönetet érdemel az a mélyen bennetek rejlő szándék, amiről talán még Ti sem tudtok, és ami arra ösztönöz Benneteket, hogy kommenteljétek írásainkat. Aggodalomra semmi ok, teljesen átérezzük a helyzeteteket. Valóban nem lehet egyszerű felvállalni azt a tényt, hogy az ember plüssállatoknak üzenget az interneten keresztül. De higgyétek el, van ennél lejjebb is! …

Reméljük, hogy még sokáig bírjuk cérnával ezt a blogolást, és megannyi sztorinkat, gondolatunkat meg tudjuk majd osztani Veletek, drága Olvasóink, Tiszteletbeli Plüssbarátaink!

Gerzson, Muffin, LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr203465881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása