Helló!

Régi álmom, hogy színész lehessek. Eddig még nem volt alkalmam megcsillogtatni parádés tehetségem, de most stílszerűen a lovak közé csapok!

Muffin barátommal új kihívás elé állítottuk magunkat. Szőrös kobakunkba vettük, hogy létrehozunk egy kis műkedvelő színtársulatot, amivel végighaknizzuk az országot. Társulatunk külföldi és magyar szerzők műveinek modernizált átiratait adja majd elő. A színészek: Muffin és jómagam. Forgatókönyvíró és rendező: Gerzson. (Úgy néz ki, elvállalja, temérdek javítanivalói ellenére is.)  

Első darabunk egy a „Muffin néne nőcikéje” munkanéven futó, kissé poros klasszikus. Gerzson még javában a forgatókönyv átiratán dolgozik, de mi azért már elkezdtük a próbafolyamatot. Mivel nekem van négy lábam, továbbá szőrös is vagyok, én kaptam az őzike szerepét, így értelemszerűen Muffin lesz a néne.

Közérdekű felhívás!!!

Több variáció is felmerült azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a társulat neve. Mivel mi magunk nem tudunk dönteni, úgy gondoltuk, hogy rátok hárítjuk e felelősségteljes feladatot. Szeretnénk, ha megszavaznátok a legjobb nevet! De szívesen várjuk a további ötleteket is!

Íme a mi variációink:

Szőrszínház

Plüsskomédiások

Gülü Teátrum

Szövetszínjátszó Társulat

PlüsskoMédia

 LászLó (Erre nem lehet szavazni!)

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr113468387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása