Helló!

Gondolom, hozzám hasonlóan Ti sem hunytátok le a szemeteket, annyira kíváncsiak vagytok, hogy mi lehet az a karácsonyfadísz, amit egy fehér plüssló a legszívesebben lát a fenyőfáján. Íme következzen hát közvélemény-kutatásunk utolsó felvonása, vagyis az én kedvenc karácsonyfadíszem.

Ő Bimba, a rénszarvas, a híres Bambi klán leszármazottja. Bimba amolyan őrző-védő szarvas. A közvetlen környezete egyébként csak Bim-Bamként ismeri, mert a kis csengőjével naphosszat kolompol, hogy rendet tartson a díszek között, akik egyfolytában a karácsonyfán lógnak. Valaha Bimba is a négylábú patás állatok népes táborát gyarapította, de az évek alatt – a kemény fizikai munkára hivatkozva – egyre több szalonnacukrot legelt le a karácsonyfáról, így végül teljesen elvesztette az alakját.

De hát, valahol erről szól a karácsony…

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr413475198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása