-etti- 2012.01.04. 13:59

LájkLó

Helló!

Nem kell tovább várni, drága gyapjas lelkű Olvasóim! LászLó, a plüssblogoló újra a billentyűzet mezejére lép! Idén is igyekszem részletesen beszámolni Nektek válogatott kalandjaimról a munkaerőpiacon, és továbbra is szívemen viselem romantikával túlcsordult pipacs lelketek ápolgatását.

Viszont volna még itt egy dolog! A PP Kupa szavazatainak jelenlegi állására gondolok. Fejlógatásra ad okot… Azért nem fogok szőrén-szálán eltűnni! Nem megyek világgá! … Csak a világhálóra, és én is felteszem a plüssöm arra a varázslatos fészekbúkra. Ott fogok kampányolni a plüssök munkához való joga, a pozitív gondolkodás, a romantika, a mindjártbelehalokszerelem és most legfőképp a PP Kupán indított bejegyzéseim mellett!

Itt megtaláltok!

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr263519093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása