-etti- 2012.01.06. 12:26

Lóbarátok

Helló!

Még ez a sörényborzoló szél sem képes elrontani szokásos jókedvemet. Pedig eléggé kellemetlen érzés, amikor fél gombolyag mohair fonalat fúj a gülüimbe. Lehet, hogy gülüveget kéne hordanom?

Tegnap este jól jött volna, mivel egy idő után már mindenből kettőt láttam. Biztos a fáradtság miatt volt, sokat melóztam az utóbbi időben. De lehet, hogy az a pohárka lónyál ártott meg, amit a Kiadóban fogyasztottam régi jó cimboráim, Csodás F. és Kisgróf barátom társaságában. Néha összejövünk egy füstös helyen, hogy kiöntsük egymásnak gyapjas lelkünket. A tegnapi szeánszunk alkalmával megint a nők kerültek terítékre. Akármennyire is derűlátó vagyok, legsörényebb pillanataimban úgy gondolom, hogy semmi jóra nem vezet ez a romantikus hozzáállás. De a fiúk nagyon aranyosak voltak, és adták alám a lovat. Hiába, hasonszőrös barátaim ők, ketten!

Ami a PP Kupát illeti, úgy gondolom, még semmi sincs veszve. Vasárnapig megfordíthatjátok a szavazatok állását. Csak voksoljatok rám! Amint a fotón látható, Csodás F. és Kisgróf is támogatnak. (Rám is fért tegnap este…)

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr203523959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása