-etti- 2012.05.02. 21:42

Re: Képfejtvény 5.

Bonzsúr!

Drága Olvasóim, büszke vagyok a plüssömre! Úgy gondolom, hogy legutóbbi képfejtvényemmel igazán nagy fejtömést okoztam Önöknek. A találgatást pedig ezennel… lezárom!

Több érdekes megfejtés is érkezett a hosszú hétvége folyamán. A teljesség igénye nélkül: gólyláblógató; gólyahír; gólyahírnök szabadlábon; Jóska, levelet hozott a gólya!; BevásárLÓlistás lábLÓgatás!; Tavaszi Gerzsongás! A többit itt találjátok, érdemes elolvasni őket!

Azt kell mondjam, félelmetes asszociációs képességgel megáldott plüsstehetségek vagytok! :-)

A helyes megfejtéshez sokáig Annamária állt a legközelebb „lábjegyzet :))” megoldásával. Viszont a tökéletes választ Nagy Zsolt küldte be, ez pedig nem más, mint a GÓLYALÁBJEGYZET!!! Igaz, Zsolt furmányos módon jutott hozzá a helyes megoldáshoz. Egy általam véletlenül nyitva hagyott kiskapun keresztül találta meg... De hát, Tőle sem sajnáljuk a díjat, amit most a helyzetre való tekintettel megosztunk közte és Annamária között:

Kívánjuk, hogy ők is legyenek milliomosok!!!

Nem szeretném elkelepelni, de a közeljövőben megújult „nyereménnyel” igyekszünk kedveskedni képfejtvényünk győztesei számára. Úgy látjuk ugyanis, hogy az utóbbi időben nagyon sok milliomost avattunk itt a blogon, és ha így folytatjuk, előbb-utóbb adóellenőrök is lájkolni fogják az Etti mesét…

Gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr904486752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása