Sziáú!

Egy bejelentéssel tartozom Nektek, kedvenc Olvasóim! Október elején vettük észre Gerzson barátommal, hogy szép lassan fogyatkoznak a lájkjaink. Először csak néhánynak kélt lába, aztán folyamatosan egyre több és több tűnt el az éterben. Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy Gerzson enyves szárnya lehet a dologban. Biztos annyira irigy a lájkjaimra, hogy titokban lenyúlja őket. Ezen a gyanúsítgatáson hamar túltettem magamat, mivel az ő lájkjai is rohamosan fogyatkoztak.

Naiv plüssökként ezután a fészekbúk hibájának tudtuk be a dolgot, de én úgy érzem, másról van itt szó. Az én véleményem szerint lopás bűncselekményének megalapozott gyanúja áll fenn. Egy visszaeső bűnöző ólálkodik a blog körül! Egyelőre csak annyit tudok a tettesről, hogy szabadidejében szeret különleges, zseniálisan írt plüssblogot olvasni. Feltételezem továbbá, hogy egy magányos, szeretet- és önbizalomhiányos tolvajjal állunk szemben, aki azzal próbálja leplezni a komplexusait, hogy aranyos, a nap 24 órájában az elismerésért küzdő plüssállatok nehéz munkával kiérdemelt lájkjait lopja el. Szégyelld magad, ismeretlen, plüssök hátán felkapaszkodni szándékozó tettes!

Muffin

2 komment

Címkék: muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr43346108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenő Mackó 2011.11.04. 18:55:38

Ez valóban szörnyű! Fölháborító! Sajnálom Önöket. Reméljük, hogy ezt a bejegyzést olvasva a tettes jobb útra tér majd.

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.11.05. 19:12:50

@Jenő Mackó:
Szia Jenő!
Még mindig nem történt semmi az ügyben, de köszönjük az együttérző soraidat. Próbálunk résen lenni!
Muffin
süti beállítások módosítása