-etti- 2011.11.15. 12:16

TársuLÓ

Bonzsúr!

Szeretném megosztani Önökkel legújabb elementáris ötletemet, kedves Olvasóim. Nagyon izgatott vagyok! Remélem, nem lesz ellenvetésük!

A napokban többször is összefutottam az alábbi képen látható lóval, becses nevén LászLóval. Ő az a páratlanujjú plüsspatás, akiről már több ízben is írtunk a blogon, egészen pontosan itt és itt.

Mióta megjelent a környéken, többször is volt szerencsém élvezni a társaságát. Hol a metrómegállóban, hol a sarki boltban botlunk egymásba, és minden alkalommal kellemesen eldiskurálunk olyan dolgokról, amikről csak intelligens, pallérozott vattájú plüssállatok beszélgetnek egymás között.

LászLó egyébként alkalmi munkavállaló. Jelenleg egy kis pesti kávézóban dolgozik, mint tányérnyaló, de a hónap legpuhább dolgozójaként esélye van rá, hogy a közeljövőben felszolgáló legyen. Magunk közt szólva, nem gondolom, hogy ez volna az életcélja, annál ő többre hivatott. Nem mellesleg pedig minden cérnaszálában hősszerelmes, romantikus alkat, de erről majd hadd meséljen ő maga bővebben. 

És itt jönne az én frenetikus ötletem! Ugyanis felajánlottam neki, hogy ha a mélyen tisztelt Olvasók (ezek Önök) is úgy akarják, akkor publikálási lehetőséget biztosítunk számára a blog keretein belül. Muffin már rábólintott.

Nos, Önök szerint megadhatom LászLónak a jelszavunkat? Remek stílusa, és kifinomult szóhasználata van. Ha ez segít eldönteni a dolgot…

Gerzson

4 komment

Címkék: gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr203384486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pills here! 2011.11.15. 18:41:43

Kedves Gerzson!
Szerintem megbízhatnak Lászlóban, bizalomgerjesztő a plüsse, nekem tetszik a fizimiskája. Szívesen olvasgatnám a kalandjait.

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.11.16. 22:14:01

@Pills here!:
Már nem kell sokáig várni! :-)
Gerzson

Geszk 2011.11.18. 19:36:03

Kedves Gerzson!
Mindenképp figyelemre méltó LászLó, kíváncsian várom a folytatást, és remélem a tisztelt plüss életcélja hamar megismerhető lesz :)

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.11.19. 16:16:15

@Geszk:
Már csak kettőt kell aludni! :-)
Gerzson
süti beállítások módosítása