Bonzsúr!

Idén igazi szöszmentes karácsonyunk lesz! Jézuska nyilván már kiismert annyira az évek során, hogy tudja, kissé rendmániás és szöszallergiás vagyok. (Vagy Ő is olvassa az Etti mesét, ahol pár napja publikáltuk karácsonyi ajándéklistánkat…)

Kényelmetlenül érzem magam a plüssömben, ha mindenféle idegen szöszöket tapasztalok rajta. Próbálkoztam már porszívóval, rendszeresen járok ún. cellux-gyantázásra, de most… Reszkessetek szöszök, maszatok és betörők, mert Jézuska egy valódi mágikus szösztelenítőt hozott nekem karácsonyra!

Gerzson

3 komment

Címkék: gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr583495311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.29. 20:58:43

Nálunk újabb 100 plüssállatot hozott a lányomnak a Jesszuska! :) Szerencse, hogy a fiam műanyag autó korszakát éli!

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.12.30. 15:18:39

@TrueY:
Ó, akkor Nálatok is elkelne egy mágikus szösztelenítő! Amúgy az efféle tömeges plüssbevándorlás nem ritka karácsony táján. De nekik tényleg óriási szerencséjük volt, hogy műanyag autóval meg tudtátok oldani az utaztatásukat. :-)

Gerzson, a plüssgólya

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.30. 17:01:41

@-etti-: Mágikus szösztelenítő nélkül nem élet, az élet. Milyen szerencse, hogy sem a feleségem, sem én nem vagyunk rendmániásak. ;) A gyerekeken sem tűnt még fel! :)
süti beállítások módosítása